• charter_canal_kanal_gracht_amsterdam

Drie Steden Tour

Een ijzersterke stedendriehoek Amsterdam, Leiden Haarlem: levendigheid, cultuur en vermaak!

Vrijdagavond vermaakt u zich in Amsterdam en daarna slaapt u op het schip in de haven. Op zaterdagochtend vaart u naar Haarlem voor een korte stop. Op slechts enkele meters afstand van de ligplaats is het Teylers Museum, het eerste en oudste museum van Nederland. De stad is verder beroemd door het Frans Hals Museum, de vele hofjes en de Sint Bavo-kerk. ‘s Middags gaat de vaartocht naar Leiden waar het schip afmeert bij de Zijlpoort, een zeer oude stadspoort. ’s Avonds kunt u de mooie historische stadskern van deze oudste universiteitsstad van Nederland gaan bezichtigen. Zondagochtend vertrekt het schip voor de vaartocht naar Amsterdam. De route gaat in zeven uur tijd over de Kagerplassen, de Ringvaart, de Nieuwe Meer en dan dwars door Amsterdam terug naar de plaats van vertrek.

U wordt door de bemanning welkom geheten aan boord en wegwijs gemaakt op het schip. De eerste nacht wordt doorgebracht in Amsterdam.

Op zaterdagochtend varen we naar Haarlem waar we een korte stop maken. Op slechts enkele meters afstand van de ligplaats is het Teylers Museum, het eerste en oudste museum van Nederland. De stad is verder beroemd door het Frans Hals Museum, de vele hofjes en de Sint Bavokerk. ‘s Middags varen we door naar Leiden. In Leiden wordt afgemeerd bij de Zijlpoort, een zeer oude stadspoort. ’s Avonds kan er nog een wandeling gemaakt worden door deze oudste universiteitsstad van Nederland, die een mooie historische stadskern heeft.

Op zondagochtend vroeg vertrekt het schip uit Leiden en vaart terug naar Amsterdam. De route gaat over de Kagerplassen, Ringvaart, Nieuwe Meer en dwars door Amsterdam terug naar de plaats van vertrek. Al met al een vaartocht van 7 uur!

Foto’s

Meer over Speciale Aanbiedingen en Leuke Weetjes?