Programma

U legt per dag gemiddeld zo’n 45 km af. U bent in de regel van ongeveer 9-16 uur ‘s middags aan het fietsen. Onderweg heeft u ruimschoots de tijd om leuke en interessante bezienswaardigheden te bezoeken, uit te rusten en de lunch te gebruiken. Het is tenslotte vakantie!

Terug naar Fiets- en Hotelvakanties

HYR

Fietsen

Voor alle fietsvakanties in Nederland maken we gebruik van uitstekende en goed onderhouden Hollandse fietsen. Ze zijn voorzien van handremmen, minimaal 4 versnellingen en een fietstas. De fietsen van onze buitenlandse tours zijn, vanwege het wat meer glooiende landschap, met meer versnellingen uitgerust.

Terug naar Fiets- en Hotelvakanties
Bikes France

Aragon

Hotels

Tijdens alle fiets- & hoteltours slaapt u meestal in kleinere sfeervolle hotels en soms in een sfeervol pension op het niveau van ** of ***. Daar u zo min mogelijk grote steden op de tours aandoet, komt dit ook terug in het landelijk karakter van de hotels. Alle hotelkamers zijn voorzien van douche en toilet.

Terug naar Fiets- en Hotelvakanties

Taste of Burgundy, Burgund Erfahren, Het Bourgondische Leven, Buxy 2

Maaltijden

Elke dag begint met een uitgebreid fietsersontbijt. Tijdens de hoteltours dient u zelf uw lunch te verzorgen. Tegen vergoeding kunnen de hotels voor u een lunchpakket samenstellen. Als u na een dag fietsen op uw plaats van bestemming bent aangekomen, kunt u genieten van een 3-gangen diner (indien inclusief).

Terug naar Fiets- en Hotelvakanties

Beer Cycling Break Radfahren Pause Fietsen Bier

Bagagevervoer

Zowel bij de hoteltours in Nederland als in Italië wordt uw bagage door een vervoerder naar de volgende overnachtingsplaats gebracht.

Terug naar Fiets- en Hotelvakanties

Cabin barge Allure

Hoe kunnen we je helpen?

Miranda

Miranda Grommé

Hallo ik ben Miranda.Ik verzorg de reserveringen voor de fietsvakanties. U kunt mij bellen of mailen met alle vragen die u heeft over deze fantastische reizen:

Contact Miranda

 


Veel gestelde vragen

Wat is een Fiets Vaarvakantie?
Bij een Fiets Vaarvakantie verwelkomen wij u van harte op een van onze hotelschepen die als overnachting dienen tijdens zo’n fietsvakantie. Terwijl u op ontspannen wijze door het landschap fietst, vaart uw hotel met u mee naar de volgende bestemming. De fietsafstanden zijn per dag gemiddeld ca. 45 km en worden tussen 09.00-16.00 u. afgelegd. Bij aankomst wordt u door onze fietsbegeleider verwelkomt. Hij of zij zal u tijdens de fiets- & vaarvakantie vergezellen.

Wat is een Fiets- & Hotelvakantie?
 Onze Fiets- & Hotelvakanties zijn speciaal voor diegenen die er voor kiezen zonder begeleiding op pad te gaan. U fietst met behulp van een kaart en een routebeschrijving van hotel naar hotel terwijl uw bagage voor u wordt verzorgd. Wij hebben ervoor gekozen gebruik te maken van zoveel mogelijk landelijk gelegen hotels.

Bekijk onze last minutes

Last