• Barge Cemal Efe

Allure

De ALLURE is een comfortabel en vriendelijk passagiersschip waar de sympatieke schipper Martien van de Velde aan het roer staat. Het schip heeft 10 tweepersoonshutten met lage bedden. Twee hutten hebben een tweepersoonsbed, acht hutten twee losse bedden. In twee hutten kan een derde bed boven bijgeplaatst worden. Alle hutten beschikken over een eigen douche en toilet. Midscheeps bevindt zich de ‘huiskamer’, een gezellige salon annex eetruimte met zithoek, en een lees- en TV-hoek met een kleine bar. Het schip heeft een prachtig zonnedek voorop en een klein tussendek waar het ook goed toeven is!

Plattegrond

Allure

Klasse A
Classificatie:

  • 
A+. Comfort Plus: Schepen voorzien van ruime hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • A. Comfort: Schepen voorzien van standaard hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B+. Convenient of Split-level Extra: Schepen voorzien van ruime hutten met een laag tweepersoons bed of een ruime hut met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B. Split-level en laag tweepersoons: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met een laag tweepersoonsbed of met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C+. Standaard split level: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met 2 enkele split-level bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C. Standaard: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • D. Economy: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douches en toiletten voor gemeenschappelijk gebruik op de gang

 

Eigenschappen
Eigenschap
Maximum aantal personen
Afmeting
Bar
Airco in salon
Airco in hut
Internet
CD player
Televisie
Video
220 volt
Lage bedden
Stapelbedden
Bedlamp
Dekbedden
Dekens
Centrale verwarming
Douche
Toiletten
Gezamenlijke douche/toiletten
Split level
aantal hutten
2-persoons bed
Tours
Datum Naam Toer Prijs