• Barge Anil Kaptan

Anil Kaptan

De ANIL KAPTAN is een zogenaamde Turkse gulet, een prachtig houten motorzeilschip. Het schip is in 2006 gebouwd, in 2009 verbouwd en kan 16 personen herbergen. Aan boord zijn zes hutten met een tweepersoonsbed en twee hutten met twee losse eenpersoonsbedden. Alle hutten hebben airco en douche en toilet.
Voor algemeen gebruik zijn er een zonnedek met matrassen en een achterdek met een lange eettafel waaraan de maaltijden gezamenlijk worden gebruikt. Binnen is er nog een grote salon met open keuken, waarin de kok zijn overheerlijke en veelzijdige maaltijden klaarmaakt.

Plattegrond

Anil Kaptan

Klasse A
Classificatie:

  • 
A+. Comfort Plus: Schepen voorzien van ruime hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • A. Comfort: Schepen voorzien van standaard hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B+. Convenient of Split-level Extra: Schepen voorzien van ruime hutten met een laag tweepersoons bed of een ruime hut met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B. Split-level en laag tweepersoons: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met een laag tweepersoonsbed of met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C+. Standaard split level: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met 2 enkele split-level bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C. Standaard: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • D. Economy: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douches en toiletten voor gemeenschappelijk gebruik op de gang
Eigenschappen
Eigenschap
Maximum aantal personen
Afmeting
Bar
Airco in salon
Airco in hut
Internet
CD player
Televisie
Video
220 volt
Lage bedden
Stapelbedden
Bedlamp
Dekbedden
Dekens
Centrale verwarming
Douche
Toiletten
Gezamenlijke douche/toiletten
Split level
aantal hutten
2-persoons bed
Tours
Datum Naam Toer Prijs