• Barge Clair de Lune

Clair de Lune

Sinds mei 2014 zijn Marco Pouw en zijn vrouw Astrid de nieuwe eigenaren van het schip CLAIR DE LUNE. Dit mooie schip heeft al eerder voor HAT Tours gevaren onder de namen ‘Steile Bank’ en ‘Summerjazz’.
Het schip is inmiddels prachtig gerenoveerd en geschikt gemaakt voor de Fiets- & Vaarvakantie ‘In & Om Parijs’. Vijf van de 9 hutten zijn elk voorzien van 2 split-level bedden, 3 hutten hebben een tweepersoons bed en er is één hut voor alleengebruik. Alle hutten zijn voorzien van eigen douche en toilet.
Marco Pouw heeft een jarenlange ervaring als schipper op vrachtschepen in Nederland, België en Duitsland. Het kennismaken en varen met passagiers uit veel verschillende landen is iets waaraan hij veel plezier beleeft.

Plattegrond

Clair de Lune

Klasse B
Classificatie:

  • 
A+. Comfort Plus: Schepen voorzien van ruime hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • A. Comfort: Schepen voorzien van standaard hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B+. Convenient of Split-level Extra: Schepen voorzien van ruime hutten met een laag tweepersoons bed of een ruime hut met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B. Split-level en laag tweepersoons: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met een laag tweepersoonsbed of met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C+. Standaard split level: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met 2 enkele split-level bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C. Standaard: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • D. Economy: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douches en toiletten voor gemeenschappelijk gebruik op de gang

Eigenschappen
Eigenschap
Maximum aantal personen
Afmeting
Bar
Airco in salon
Airco in hut
Internet
CD player
Televisie
Video
220 volt
Lage bedden
Stapelbedden
Bedlamp
Dekbedden
Dekens
Centrale verwarming
Douche
Toiletten
Gezamenlijke douche/toiletten
Split level
aantal hutten
2-persoons bed
Tours
Datum Naam Toer Prijs