• Barge Kalipsa

Kalipsa

Het schip KALIPSA is een klassiek motorzeilschip met bouwjaar 1952. In 2004 is het schip compleet gerenoveerd. Het schip is doelmatig ingericht maar er heerst aan boord een heel gezellige sfeer, ideaal voor een onvergetelijke vakantie. Het schip heeft 12 hutten, 11 op het bovendek en 1 onderdeks. 5 hutten zijn uitgerust met een twijfelaar en hebben de mogelijkheid voor een derde bed. De overige hutten hebben een stapelbed. Alle hutten beschikken over eigen douche en toilet.
Vanaf een van de grote zonnedekken met ligstoelen, en vanuit de eetzaal heeft men een prachtig uitzicht over de Kroatische wateren!

Klasse C
Classificatie:

  • 
A+. Comfort Plus: Schepen voorzien van ruime hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • A. Comfort: Schepen voorzien van standaard hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B+. Convenient of Split-level Extra: Schepen voorzien van ruime hutten met een laag tweepersoons bed of een ruime hut met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B. Split-level en laag tweepersoons: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met een laag tweepersoonsbed of met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C+. Standaard split level: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met 2 enkele split-level bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C. Standaard: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • D. Economy: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douches en toiletten voor gemeenschappelijk gebruik op de gang

 

Eigenschappen
Eigenschap
Maximum aantal personen
Afmeting
Bar
Airco in salon
Airco in hut
Internet
CD player
Televisie
Video
220 volt
Lage bedden
Stapelbedden
Bedlamp
Dekbedden
Dekens
Centrale verwarming
Douche
Toiletten
Gezamenlijke douche/toiletten
Split level
aantal hutten
2-persoons bed
Tours
Datum Naam Toer Prijs