• Barge Tijdgeest

Tijdgeest

Al vanaf 1897(!) vaart de TIJDGEEST met passagiers, in de beginperiode op de Rijn in Duitsland. Ruim 100 jaar later in 1998 is het schip geheel gerenoveerd en omgetoverd in een comfortabel hotelschip. In onze scheepsclassificatie valt de TIJDGEEST in klasse B, de Extra klasse. Onderdeks bevinden zich de ruime hutten, alle voorzien van eigen douche en toilet. Een aantal hutten zijn voorzien van een laag tweepersoonsbed en in een aantal hutten slaapt men in een stapelbed.
Bovendeks vindt u een grote salon met panorama uitzicht. Het schip is niet alleen geschikt voor meerdaagse fiets- & vaartochten maar ook inzetbaar als partyschip in het voor- en naseizoen.

Plattegrond

Tijdgeest

Klasse B+
Classificatie:

  • 
A+. Comfort Plus: Schepen voorzien van ruime hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • A. Comfort: Schepen voorzien van standaard hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B+. Convenient of Split-level Extra: Schepen voorzien van ruime hutten met een laag tweepersoons bed of een ruime hut met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B. Split-level en laag tweepersoons: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met een laag tweepersoonsbed of met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C+. Standaard split level: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met 2 enkele split-level bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C. Standaard: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • D. Economy: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douches en toiletten voor gemeenschappelijk gebruik op de gang
Eigenschappen
Eigenschap
Maximum aantal personen
Afmeting
Bar
Airco in salon
Airco in hut
Internet
CD player
Televisie
Video
220 volt
Lage bedden
Stapelbedden
Bedlamp
Dekbedden
Dekens
Centrale verwarming
Douche
Toiletten
Gezamenlijke douche/toiletten
Split level
aantal hutten
2-persoons bed
Tours
Datum Naam Toer Prijs