• Barge Zwaan

Zwaan

De ZWAAN is van origine van het type “Luxe Motor”, gebouwd in 1928 en heeft met zijn lengte van 34 meter tientallen jaren zijn diensten bewezen door allerlei soorten lading in Nederland en België te vervoeren.
In 1998 is het volgens moderne inzichten verbouwd tot een luxe passagiersschip, de zes passagiershutten zijn voorzien van twee slaapplaatsen, waardoor de twaalf passagiers zeer veel ruimte hebben. In iedere hut zijn twee lage bedden aanwezig. In 2007 is aan dek een bubbelbad gecreëerd.
De hutten zijn voorzien van toilet en douche met warm/koud stromend water. De Zwaan is daarom bij uitstek geschikt voor familievakanties, in tegenstelling tot andere passagiersschepen. De hele familie kan mee, ook de oudere leden!
En als de familie toevallig iets meer dan twaalf mensen omvat, wij denken dan met name aan ouders met kinderen, dan kan men in vier hutten van een derde bed gebruik maken.

Plattegrond

Zwaan

Klasse A
Classificatie:

  • 
A+. Comfort Plus: Schepen voorzien van ruime hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • A. Comfort: Schepen voorzien van standaard hutten met 2 eenpersoons lage bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B+. Convenient of Split-level Extra: Schepen voorzien van ruime hutten met een laag tweepersoons bed of een ruime hut met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • B. Split-level en laag tweepersoons: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met een laag tweepersoonsbed of met 2 eenpersoons split-level bedden (L-vormig, kort boven elkaar). Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C+. Standaard split level: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met 2 enkele split-level bedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • C. Standaard: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douche en toilet in hut aanwezig.
  • D. Economy: Schepen voorzien van eenvoudige hutten met stapelbedden. Douches en toiletten voor gemeenschappelijk gebruik op de gang
Eigenschappen
Eigenschap
Maximum aantal personen
Afmeting
Bar
Airco in salon
Airco in hut
Internet
CD player
Televisie
Video
220 volt
Lage bedden
Stapelbedden
Bedlamp
Dekbedden
Dekens
Centrale verwarming
Douche
Toiletten
Gezamenlijke douche/toiletten
Split level
aantal hutten
2-persoons bed
Tours
Datum Naam Toer Prijs