Je eigen land leren kennen is in veel opzichten verrassend: je ziet veel onverwacht leuke en mooie dorpen en landschappen. Zeker buiten de stedelijke gebieden ervaar je een warme gastvrijheid.
Fietsen in Nederland is de beste manier om er eens lekker op uit te gaan!

Travels For You heeft deze zomer daarom twee nieuwe Fiets/Hoteltours: eentje rond Nijmegen in het mooie Gelderland en de andere  in het unieke gebied rond Giethoorn in de Kop van Overijssel.
Het zijn standplaatsreizen, waarbij elke dag een fietstocht naar mooie plekken op het programma staat:

De Kop van Overijssel
Dorpen, hanzesteden en mooie natuur zijn de ingrediënten van deze fietsvakantie! Rustieke fietspaden doorkruisen unieke wateren zoals de Beulakerwijde en langs het Zwarte Water. Onderweg kunt u ook een leuke kanotocht maken of Giethoorn ontdekken met een boottochtje.
Uw basis, voorzien van alle gemakken, is een gastvrij hotel in Zwartsluis. Vandaar geniet u drie dagen per fiets van al het moois dat de Kop van Overijssel te bieden heeft!

Ontdek het Gelderse land
Geniet op de fiets van de de mooie landschappen en natuurgebieden in Gelderland rondom Nijmegen! Uw prettige basis is een karakteristiek hotel in Berg en Dal. Vandaar fietst u zelfs naar Kranenburg in Duitsland en verder per fietslorrie naar Kleve: een attractieve belevenis!
Berg en Dal is een ideale plek voor een leuke fietsvakantie voor het hele gezin. Met leuke plekken om onderweg te stoppen zoals het Afrika museum, speeltuinen en andere leuke activiteiten.
Het groene en licht glooiende landschap nodigt uit om te fietsen en erop uit te trekken!

 

Heeft u er al zin in? Neem gerust Contact Travels For You met ons op als u nog meer wilt weten:

Tel: 085 8880 880

Wilt u al plannen maken voor 2021? Bezoek onze website en geniet alvast van de voorpret!

Met vriendelijke groeten,
Travels For You (HAT)