WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE EN BLOG

HAT Tours is één van de leidende Nederlandse touroperators gespecialiseerd in begeleide Fiets- & Vaarvakanties in Europa.
Vandaag vieren we de start van onze geheel vernieuwde website én de start van onze HAT Tours blog!

Op de nieuwe HAT Tours website, compatible met al uw apparaten zoals smartphones en laptops, vindt u alle informatie over onze tours, de hotelschepen, speciale afvaarten en prijzen.
Een groot aantal foto’s en videos helpt u om een goed beeld te krijgen van wat u van ons kunt verwachten.

Op de HAT Tours blog willen we graag onze specialistische kennis over fietsvakanties met u delen. We zullen wekelijks artikelen publiceren over onze tours en de landstreken en steden onderweg. U gaat de mensen die voor ons werken leren kennen. Daarnaast zal het gaan over het leven aan boord, de nieuwste fietstrends en vele andere gerelateerde onderwerpen.
Uiteraard zal er ook plaats ingeruimd worden voor tal van grappige feitjes. Wat is waar van wat er wordt beweerd over de Nederlanders, Belgen of Fransen?

We willen u hierbij uitnodigen u in te schrijven voor onze toekomstige blogs en hopen dat u zo een regelmatige bezoeker wordt!
Inschrijven gaat door te klikken op Contact HAT Tours en daar uw naam en email adres in te vullen. U ontvangt dan automatisch iedere nieuwe blog.

Natuurlijk waarderen wij uw commentaar en aanvullende informatie en zullen we proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

HAT Tours houdt u op de hoogte en wil u graag alles vertellen over Fiets- en Vaarvakanties

 

_______________________________________________________________________________