In het voorjaar van 2013 boekte een dame uit de VS een Tulpentour met fiets en schip bij HAT Tours.
Na deze reis dacht ze: dit is een geweldige manier om Nederland te bezoeken! Geen standaard busrit langs alle hoogtepunten, maar een actieve vakantie waarbij je deze hoogtepunten per fiets kunt bereiken!

Een speciale gelegenheid verdient een feest!
Op 75-jarige leeftijd en nog steeds in uitstekende staat, kwam er een idee bij haar op: zou het niet geweldig zijn als ik in het jaar dat ik 80 werd mijn hele familie zou meenemen op een Fiets- en Vaarvakantie?
Er werd een plan opgesteld en in overleg met HAT Tours is een keus gemaakt voor het juiste schip en de gewense route.

Een fietsende familie
En zo vertrok het passagiersschip ‘Waterland’ in juni 2018 met 15 familieleden aan boord vanuit Amsterdam! Reisbegeleider Wim nam deze sportieve familiegroep mee rond het IJsselmeer. Kapitein Roel en chef-kok Leon zorgden voor veilige vaartochten en bereidden heerlijke maaltijden!
Dankzij het geweldige tourprogramma, het fantastische weer en het goede humeur aan boord werd deze reis een onvergetelijke vakantie voor de hele groep!

Zin om met je eigen groep te gaan reizen?
Zou je een tour als deze kan eens met jouw vriendengroep of familie willen maken? Laat het ons weten, want HAT Tours heeft alle know-how om er een succes van te maken!
Bezoek onze website HIER en vind de informatie die u nodig hebt.

Neem Contact HAT Tours met ons op als u meer gedetailleerde informatie wilt.