Travels For You is uw specialist voor relaxte Fietsvakanties in Nederland en Europa. In de afgelopen decennia hebben we, eerst onder de naam HAT Tours, een zeer gevarieerde klantenkring opgebouwd.
Tijdens alle fietstours verwelkomen we gasten uit de hele wereld die per fiets op ontdekkingsreis willen gaan.

Veel toeristen komen uit de overzeese Angelsaksische landen zoals de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.
Voor hen is een weekje fietsen meestal onderdeel van een langere reis door Europa. Cultuurliefhebbers stappen na hun fietstour bijvoorbeeld op de trein naar Parijs of Rome. Sportievelingen verlengen hun verblijf in Europa met een week wandelen in de Alpen. Op deze manier worden de meest afwisselende vakanties samengesteld!
Vaak hebben onze deelnemers hun roots ergens in Europa liggen. Een bezoekje aan het ‘vaderland’ hoort er dan natuurlijk bij!

Ook verwelkomen we veel Europese deelnemers die een fietsreis meestal als een tussendoor vakantie boeken.
Het vlakke Nederland is natuurlijk uiternate geschikt om heerlijk te fietsen. Daarom kunnen deelnemers uit bergachtige landen als Spanje, Italië, Duitsland en Groot-Brittanië op een makkelijke manier de kilometers maken die ze in hun eigen land misschien te zwaar vinden!

Met de steeds verdergaande globalisering konden we de laatste jaren zelfs gasten uit minder voor de hand liggende landen als India, Brazilië en Zuid-Korea begroeten.

Er is echter één land waarmee het wat minder wil lukken: zelden boeken Nederlanders een fietsvakantie! Onterecht, want Nederland is het fietsland bij uitstek met een uitgebreid netwerk aan fietspaden, een schat aan mooie historische steden, aantrekkelijke landschappen en prachtige natuurparken!

================================================================

Travels For You, uw specialist voor Fietsvakanties, houdt u graag op de hoogte van alles wat met fietsen te maken heeft.
Als u zich wilt abonneren op onze toekomstige blogs of meer informatie wilt, klik dan op Contact Travels For You en laat uw naam en e-mail adres achter. U ontvangt automatisch een melding van elke nieuwe blog.
We ontvangen ook graag uw opmerkingen en aanvullende informatie.