De Keukenhof is één van ’s werelds grootste bloemenparken, jaarlijks alleen geopend van half maart tot half mei. Deze spectaculaire voorjaarstuin is gelegen in het kleine stadje Lisse, ten zuidwesten van Amsterdam. Komend voorjaar zullen er weer meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei staan, van in totaal 800 variëteiten. Een unieke en onvergetelijke ervaring!

Elk jaar kent de bloemenshow op de Keukenhof een speciaal thema. Voor 2018 zal het thema ‘Romance in Flowers’ zijn.
Het prachtige lentebloemenpark zorgt voor een heel romantische sfeer. Want bloemen en romantiek zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Het historische park werd aan het einde van de romantische periode, in 1857, ontworpen als siertuin voor het Kasteel Keukenhof.
Sinds 1950, toen het voor het publiek werd opengesteld, hebben miljoenen tulpen in de sfeervolle tuinen met hun prachtige vergezichten en eeuwenoude beukenbomen gebloeid. Vele generaties bezoekers hebben er de mooiste herinneringen aan.
Dit jaar stelt Keukenhof je voor om je geliefde in de romantische tulpentuin ten huwelijk te vragen, of om een geheime ontmoeting te arrangeren in de Cupid Garden of het Love Paradise! Zeg het gewoon met bloemen!

Je zou kunnen opmerken dat niet de tulp maar de rode roos eigenlijk het ultieme symbool van de liefde is. Daarom is de Keukenhof-rozenshow in 2018 groter dan ooit!
Het seizoen wordt afgesloten met het klassieke ‘Romance at Keukenhof’ muziekfestival, dat plaatsvindt temidden van de tulpen.

Tijdens de openingsperiode van de Keukenhof organiseert HAT Tours een heel bijzondere
4-daagse Fiets- en Vaarvakantie genaamd ‘Tulpentour’, met 18 vertrekdata in 2018.
Op de fiets kom je aan in de historische stad Haarlem, de volgende dag volgt een fietstocht dwars door de bloeiende bloembollenvelden eindigend in Leiden. Inbegrepen in de prijs zijn de entree van deKeukenhof, een bezoek aan Bloemenveiling Aalsmeer, een traditionele windmolen en een kaasboerderij.